Hundproblem

Att ha hund är för de flesta en stor glädje. Ibland blir det tyvärr fel och inte alls som man har tänkt sig och då kan det vara bra att få lite vägledning och hjälp med sin träning av hunden.

Vi på Hundiq arbetar uteslutande med individanpassade metoder så att alla ekipage får rätt träning. All hundproblemsträning bygger på en grundlig hundproblemsanalys där vi går igenom bakomliggande orsaker och arbetar utifrån dem.

Eftersom det endast är hundägaren själv som kan avgöra vilka beteenden som är ett problem, så kan en hundproblemskonsultation handla om allt från rädsla eller aggressivitet till ensamhets-problem, skällande på dörren eller drag i koppel och så vidare.

Vi hjälper Dig att komma till rätta med din hunds beteenden, hittar orsaken, därefter utarbetar vi en handlingsplan som hjälper Dig som hundägare att få en bättre relation med din hund.

Inget bekymmer är för stort eller för litet. Har du en hund med ett beteendeproblem, ska du inte vänta med att kontakta oss. Här gäller devisen att "Ju snabbare man tar tag i betendeproblemet, ju snabbare kan man finna en lösning".

Vill du veta hur en hundproblemsutredning går till då du anlitar oss på Hundiq kan du läsa mer om det här >>>>>

 

<<<< Tillbaka