Rådgivning

Vår rådgivning vid hundproblem har tyvärr pga arbetsbörda begränsat öppethållande, för att kunna fortsätta med rådgivningen har vi därför infört tidsbeställning i förväg, för att på så sätt kunna hjälpa så många som möjligt med hundproblem!

Rådgivningen är dessutom väldigt populär varför det ibland kan vara svårt att komma fram på telefon, under telefontiden. Om Du hamnar i vår telefonsvarare beror det på att vi redan sitter upptagna i telefon. Då är det bästa att lämna ett meddelande med namn, hemtel samt ärende, så ringer vi upp Dig, på annan tid.

Tidsbeställning gör Du på 076-2041060 vardagar mellan kl. 10.00-12.00, utifrån detta samtal bestämmer vi om telefonrådgivning kan ge Dig och Din hund någonting. Om så är fallet så bestämmer vi en tid som passar Dig att ringa upp för rådgivning.

Samtalet kostar 200:-/timme.

Du kan även besöka vår sida med tidigare frågor och svar eller läsa våra tips under "läsvärt", där vi ger en hel del tips och råd hur du kan träna Din hund.


Om ni har svårt att få tag på oss via vår rådgivningstelefon föreslår vi att ni vänder Er till branschorganisationen IMMI för att få hjälp att hitta en hundinstruktör eller hundpsykolog i Er närhet.

www.immi.nu
info@immi.nu
0707-646586


<<<< Tillbaka