Hundiqs kursverksamhet

Vi erbjuder våra kursdeltagare en prisvärd smågruppsträning med max 8 deltagare på alla kurser. Kurser hålls för såväl valpar, unghundar och vuxna hundar, all träning baseras på positiv inlärningspsykoloigi.

Hundiq erbjuder en individuell, personlig och målanpassad träning för varje hundägare och hund. På kurserna lär sig hunden att entusiastiskt och tillförlitligt att svara på hundägarens kommandon och att vara uppmärksam på sin ägare i alla situationer, även vid kraftiga störningar från t.ex andra hundar.

En av Hundiqs specialiteter är specialkurser för barn, föräldrar och deras valpar. Barnen lär sig hur man tränar och njuter av sina valpar, och föräldrarna hjälper barnen och valparna att bli de allra bästa vänner. Naturligtvis är samtliga familjemedlemmar välkomna att deltaga i våra kurser, alltså inte enbart den som anmält sig till kursen, eftersom hela familjen är delaktig i hundens uppfostran.

Våra hundinstruktörer är utbildade av Anders Hallgren och har därefter vidareutbildat sig i hundars beteendeproblem för Anders Hallgren med flera och har flera års erfarenhet inom hundträning. Här kan Du läsa mer om Roffes utbildning.

 

<<<< Tillbaka