Axplock uppdragsgivare

Blandis Rix
Eductus Köping
Eductus Västerås
Eskilstuna Kommun
Eskilstuna Lokala Kennelklubb
Hundföreningen V.A.R.G
HYViS, Hörselskadade yrkesverksamma i Stockholm
Hörselskadades förening i Nyköping-Oxelösund
Hörselskadades förening i Stockholm
Katrineholms Diabetesförening
Komvux, Mariestad
Köpings Brukshundsklubb
Köpings Kommun
Naturbruksgymnasiet Sötåsen
Rasmix
RBU Uppsala
Svenska Grand Danoisklubben
Svenska Lagottoklubben
Svenska Service- & Signalhundsförbundet
Sveriges Fotterapeuter Södermanland
Säbyholms Naturbruksgymnasium


Sagt om Hundiq / Roffe Blom

Om Roffe som assistanshundsinstruktör

Har fått stor hjälp av Roffe att träna och att förstå min hund som en individ under vår Diabeteshund utbildning. Roffe har lärt mig att kunna läsa av min hunds specifika tecken på vad som gör han unik och att jag sedan ska kunna förstärka dem till något positivt som t.ex. hans egna larmning av mitt höga och låga blodsocker som jag inte visste att han gjorde tills Roffe berättade det för mig och visade mig hur jag skulle göra för just min hund skulle förstärka det beteendet på bästa sätt.

Kort och gott, har haft en otroligt bra hjälp av Roffe under hela min utbildning och även nu efter avklarad examen. Han har lärt mig att förstå min hund som jag trodde var helt omöjligt. Tack Roffe för all din hjälp!

Emma och Rossi
Diabeteshundsekipage

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bäste Blom!

Jag uppskattar ditt positiva engagemang o motiverande sätt att få även en gammal människa att sitta. Upplever dig alltid öppen för nya utmaningar o sätt att få förare o hund till deras mål. Din kunskap o erfarenhet lyser igenom o skapar trygghet.

Kristin & Maggie
Diabeteshundsekipage

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roffe är en mycket bra instruktör som lägger ner mycket arbete på att både hund och förare ska bli ett fungerande ekipage och man har alltid givande diskussioner tillsammans.

Gunilla & Mickie
Service- och Signalhund under utbildning


Om Roffe som föreläsare

Roffe förklarar saker på ett roligt sätt så att det blir lätt att förstå, även för den nya hundägaren, man hänger lätt med i föreläsningen och jag fick mig en och annan tankeställare efter att ha lyssnat på honom.

Loella Orréll
Hundägare


Om hundinstruktörsutbildning på HUNDIQ i Köping.

Jag har nu gått hundinstruktörsutbildning under 2013 på HUNDIQ. Mars till november med 7 delkurser, där delkurs 7 var examenshelg.

Det har varit en bra och varierad utbildning där jag lärt mig otroligt mycket. Att vi haft teori varvat med praktiska övningar har varit bra. Då jag inte tidigare hållit lektioner inom hund. Roffes kunskaper är ovärderliga och hans sätt att få med oss att lyssna på det han har att säga är strålande. Det blir aldrig tråkigt trots att vi suttit många timmar i teorisalen.

Att även ta in andra föreläsare som pratat om just sitt ämne är bra. Då jag suger in all kunskap jag kan för framtiden.

Den kurslitteratur som används är, för min del, precis utifrån mitt eget tänk vad det gäller hundträning. Positivt och stärkande för de enskilda ekipaget. Att lära ut hur jag kan få andra att använda sig av positiv träning med glädjen att arbeta ihop med sin hund. Det är det jag vill förmedla vidare. Det ska vara ett samspel och en ömsesidig respekt för hund och förare. Och det har HUNDIQ förmedlat rakt igenom.

Att vi sedan fått möjlighet att träna "på riktigt" med ekipage som har olika stor kunskap är bra. Det har lärt mig att vara lyhörd och att tänka på att ge varje ekipage hjälp och svårighetsgrad på varje övning. Att individanpassa varje lektion som vi fått praktisera har iaf givit mig de verktyg jag kommer att behöva i mitt fortsatta jobb.

Jag kan inte se något som känns negativt under dessa utbildningshelger. Mina hundar har varit välkomna. Vi har haft det trevligt och vi har haft bra diskussioner. Roffe och Riikka har bjudit på sig själva.

Jag kan varmt rekommendera andra att gå den här utbildningen. Och det som är positivt är att jag kan fortsätta att utbilda mig fortsättningsvis på HUNDIQ om jag vill. Då de håller flera bra utbildningar som jag är intresserad av.

Enköping 2013-11-18
Stingy Frohm
Nyutexaminerad Hundinstruktör
Ordförande Blandis Rix


<<<< Tillbaka